facebook_pixel
Anno History Collection släpps i juni, kolla in trailern!

Anno History Collection släpps i juni, kolla in trailern!

I fjol släpptes Anno 1800, den senaste i en lång rad historiska stadsbyggare av tyska studion Blue Byte. Jocke Kilman förärade spelet med betyget 78 procent i vår recension, tillsamman med omdömet “en underhållande, om än idylliskt rentvättad, gestaltning av den sotiga industriella revolutionen”.

Om du har spelat sönder Anno 1800, eller anser att den här serien var bättre förr, har vi goda nyheter; Ubisoft har nämligen presenterat Anno History Collection, ett nytt samlingspaket bestående av Anno 1602, Anno 1503, Anno 1701 och Anno 1404 med expansioner, uppdaterade för moderna datorer, med stöd för upplösningar upp till 4K.

Nyutgåvorna kommer också kunna importera sparfiler från originalspelen, och skryter med “uppdaterad och expanderad multiplayerfunktionalitet”, inklusive för Anno 1503, som inte hade multiplayer när det begav sig.

Anno History Colleciton släpps den 25 juni, och kan förbokas för 40 euro. Här är annonseringstrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar