facebook_pixel
Allmänt betatestande av Halo 3 inleds i juni

Allmänt betatestande av Halo 3 inleds i juni

För blott en vecka sedan recenserade Jerry Fogselius Halo 2 Anniversary, det tredje av totalt sex Halo-spel som ingår i Halo: The Master Chief Collection. Betyget blev 70 procent, tillsammans med omdömet “den knepiga storyn vägs upp av den kalasroliga multiplayern”. Och nu kommer mera, väldigt snart!

I ett meddelande på Halo Waypoint meddelar nämligen Halo-utvecklarna 343 Industries att “målet är att inleda det allmänna testandet av Halo 3 under den första halvan av juni”, vilket pekar mot fullständig release i juli eller augusti, om tidigare mönster upprepas. Undertecknad, och många andra, håller Halo 3 som seriens bästa spel, så det är onekligen på tiden att det även blir spelbart på pc:n, om än än 13 år efter Xbox 360-premiären.

Om du är intresserad av att betatesta Halo 3 så kan du anmäla dig till Halo Insider-programmet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar