facebook_pixel
Zelda-doftande Windbound släpps i augusti

Zelda-doftande Windbound släpps i augusti

Tre år efter lanseringen av The Legend of Zelda: Breath of The Wild till Nintendos konsoler har vi fortfarande ingen riktig motsvarighet på pc:n, även om både Gods & Monsters och Genshin Impact verkar vara väldigt inspirerade av den moderna klassikern. Och nu har en ny utmanare stigit in i ringen!

Nedan kan du nämligen kolla in trailern för 5 Lives Studios och Deep Silver nya actionrollspel Windbound, och det dröjer inte många sekunder innan Breath of the Wild-vibbarna (och The Legend of Zelda: The Wind Waker-stänken) blir uppenbara. Windbound har även en produktsida på Steam där vi får reda på att vi spelar som den skeppsbrutna krigaren Kara, som spolas i land på De förbjudna öarna och måste dra nytta av deras rika resurser för att överleva, bland annat genom att tillverka redskap och vapen. Progressionen förefaller i mångt och mycket vara knuten till din båt, då man måste uppgradera den för att klara av knepigare farleder och sjömonster.

Windbound släpps redan den 28 augusti. Här är annonseringstrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar