facebook_pixel
XCOM 2 är gratis att provspela i en hel vecka

XCOM 2 är gratis att provspela i en hel vecka

Tidigare idag släpptes XCOM Chimera Squad, en budget-spinoff på Firaxis hyllade XCOM-serie, Jocke Kilman delade ut betyget 68 procent i vår recension tidigare den här veckan, tillsammans med omdömet “en ojämn spinoff som gör sin egen grej, men som aldrig ens kommer nära huvudseriens höjder”.

Med andra ord är XCOM Chimera Squad inte platsen att börja på, så då är det ju kul XCOM 2 just nu är gratis att provspela via Steam under en hel vecka framöver. Därtill rabatteras fullversionen av spelet också med hela 75 procent (12 euro och 49 cent), och så kan man inhandla expansionen War of the Chosen (som Jocke Kilman hyllade sönder och samman när det begav sig sensommaren 2017) för blott 13 euro och 19 cent (67 procents rea), eller varför inte även XCOM 2-föregångaren XCOM: Enemy Unknown för ynka 5 euro (75 procents rea)? Så oavsett om du är bekant med XCOM-serien sedan tidigare eller ej så är det rena rama julafton just nu!

Här är den gamla lanseringstrailern för XCOM 2 från 2016.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar