facebook_pixel
WWE 2K21 är nedlagt, men ett annat wrestling-spel kanske släpps istället

WWE 2K21 är nedlagt, men ett annat wrestling-spel kanske släpps istället

I oktober släpptes 2K Games och Visual Concepts showbrottarspel WWE 2K20. Spelarna hatade det (även om Steam-omdömet den senaste tiden har höjts till “blandat”) och kring årsskiftet blev spelet nästintill ospelbart, på grund av att det tydligen inte kunde hantera att 2019 blev 2020.

2K Games har släppt ett nytt WWE-spel varje år sedan 2011, men så kommer inte bli fallet i år då vi via våra internationella kollegor har fått reda på att WWE-chefen Frank Riddick har fastslagit att inget nytt spel baserat på licensen kommer släppas i år. Detta understryker uppgifter från tidigare den här månaden, då Justin Leeper, tidigare manusförfattare för serien, sade samma sak, med tillägget att WWE 2K22 fortfarande finns i planerna, och att ett annat wrestling-spel kanske släpps under 2020 istället, för att “rensa gommen”.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar