facebook_pixel
Wasteland 3 försenas till den 28 augusti

Wasteland 3 försenas till den 28 augusti

I november i fjol fick vi den första gameplaytrailern för Inxiles och Microsofts isometriska postapokalyptiska rollspel Wasteland 3. Vi fick även ett spikat lanseringsdatum, den 19 maj 2020, men nu har Inxile känt sig nödgade att försena spelet på grund av de rådande logistiska utmaningarna.

Precis som de flesta andra företag har Inxile börjat jobba hemifrån i dessa oroliga coronatider, och de nya omständigheterna innebär att arbetet har blivit lite mer tidskrävande. Därför har lanseringen av Wasteland 3 flyttats fram till fredagen den 28 augusti 2020, och den extra tiden kommer koncentreras kring att implementera förändringar baserat på feedback från betatestare, samt optimering, polering och förfining av spelet.

Här är Inxiles tweet om förseningen av Wasteland 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar