facebook_pixel
Valorant visar upp snabbfotade Jett

Valorant visar upp snabbfotade Jett

De senaste månaderna har vi bekantat oss med karaktärsgalleriet i Riot Games kommande hjälteskjutare Valorant. Först ut var Phoenix, därefter följde Viper, Sova och Sage, och nu har turen kommit till Jett, som framstår som något av en affischflicka för spelet, baserat på PR-materialet vi fått hittills.

Jett är snabbfotad som få och kan dasha korta avstånd med förmågan Tailwind, slunga sig upp i luften med Updraft, och försämra fiendernas sikt med dimmolnet Cloudburst. Jett har också en ultimat förmåga kallad för Blade Storm, som utrustar henne med ett flertal kastknivar, som omedelbart dödar vid huvudträffar. Knivarna kan kastas individuellt eller i salvor, och om du lyckas döda en fiende återfår du dem alla. Valorants stängda betatest drar igång nästa veckas tisdag, den 7 april, så vi lär få mycket mer information då.

Här är Jetts introduktionsvideo tillsammans med fett tunga beats.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar