facebook_pixel
Undersköna Gris har sålt över en miljon exemplar

Undersköna Gris har sålt över en miljon exemplar

I slutet av 2018 släpptes Gris, ett tårdrypande vackert psykologiskt plattformsäventyr av Devolver Digital och Barcelona-baserade Nomada Studio. Och nu, lite mindre än ett och ett halvt år senare, har spelet passerat en miljon sålda exemplar, något som Nomada Studio lyfter fram via Twitter.

Gris säljs via både Steam och GOG, och hos den förstnämnda butiken innehar spelet just nu ett “överväldigande positivt” användaromdöme, både under den senaste tiden och totalt sett, baserat på över 24 000 recensioner. Gris gick även vinnande ur kategorin “enastående visuell stil” under Steam Awards 2019, och något säger oss att estetiken kommer fortsätta hålla tätt under en väldigt, väldigt lång tid framöver. Kanske för alltid?

Här är Nomada Studios tweet om försäljningsmilstolpen för Gris.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar