facebook_pixel
Total War: Shogun 2 kommer att ges bort gratis nästa vecka

Total War: Shogun 2 kommer att ges bort gratis nästa vecka

Bland alla känslor som dyker upp i sådana här märkliga tider är tristessen en av de mest pressande. När folk i större utsträckning sitter inne utan närkontakt med andra är ju spel en gudagåva, och speciellt gratis spel.

Det verkar Creative Assembly hålla med om, eftersom de nästa vecka inte bara kommer hålla en rea på sin Total War-serie, utan även kommer skänka bort Total War: Shogun 2 helt gratis. Om du laddar hem Shogun 2 från Steam mellan den 27e april och 1a maj så är det ditt att behålla för alltid.

Utöver den givmildheten kommer flera av seriens titlar finnas för rabatterat pris. Det verkar som att det innefattar mer eller mindre samtliga delar i serien föruton Rome: Total War, Total War: Warhammer, och Total War: Three Kingdoms (läs vår recension, vetja) . Rean inleds klockan 17:00 nu på måndag, alltså. Skynda att fynda!

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar