facebook_pixel
The Steam Game Festival återvänder samma dag som E3 skulle ha dragit igång

The Steam Game Festival återvänder samma dag som E3 skulle ha dragit igång

I mars ordnades The Steam Game Festival: Spring Edition, som bjöd på demoversioner av 40 nya spel, däribland det bedårande husbåtsäventyret Spiritfarer av Thunder Lotus Games. Och nu står det klart att The Steam Game Festival återvänder inom kort med en ny, fräsch sommarutgåva!

The Game Festival: Spring Edition var ursprungligen tänkt att ordnas under årets upplaga av GDC-mässan (som sköts upp och numera planeras gå av stapeln i augusti), och även The Steam Game Festival: Summer Edition skulle ha haft mässanknytning, då den drar igång samma datum som E3 2020 (som är inställt men återkommer 2021) skulle ha öppnat portarna, den 9 juni. The Steam Game Festival: Summer Edition kommer bjuda på “tidsbegränsade demor eller korta spelbara upplevelser”, tillsammans med direktsamtal med utvecklarna.

Här är en tweet av The Steam Game Festival-pappan Geoff Keighley.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar