facebook_pixel
The Elder Scrolls Online: Greymoor har spikat nytt releasedatum

The Elder Scrolls Online: Greymoor har spikat nytt releasedatum

Tidigare den här månadens försenades den kommande The Elder Scrolls Online-expansionen Greymoor med “ungefär en vecka”, som ett resultat av att utvecklarna Zenimax Online Studios numera jobbar hemifrån. Och nu har det visat sig att den här uppskattningen var remarkabelt exakt!

I en nyhetsartikel på den officiella hemsidan har Zenimax nämligen spikat den nya releasedagen för The Elder Scrolls Online: Greymoor till torsdagen den 26 maj (det ursprungliga datumet var den 18 maj) då man nu vågar känna sig säkra på sina planer, som ett resultat av att man har rullat ut uppdatering 26 på de officiella testservrarna. Vi får också reda på att fler människor spelar The Elder Scrolls Online i detta nu än vid någon annan tidpunkt sedan 2015, vilket har lett till att man framgångsrikt har utökat serverkapaciteten i Europa.

Här är en filmisk trailer för The Elder Scrolls Online: Greymoor.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar