facebook_pixel
Streets of Rage 4 visar upp retroläge i ny trailer

Streets of Rage 4 visar upp retroläge i ny trailer

Sensommaren 2018 utannonserades Streets of Rage 4, en ny del i den anrika beat’em up-serien av Dotemu och Sega. Därefter följde gameplay- och co-op-premiärer (fyra spelare lokalt, två spelare online) och nu är det dags för en titt på spelets retroläge, skapat för alla vurmande nostalgiker där ute.

Retroläget placerar 90-tals-pixliga karaktärer mot handritade, moderna bakgrunder, tonsatta av den gamla goda och bitpoppiga originalmusiken från Streets of Rage och Streets of Rage 2.

Vi kommer också kunna låsa upp hela 12 olika karaktärer från seriens förflutna, och blanda de pixliga spelarkaraktärerna med de handmålade, moderna inkarnationerna (och den moderna musiken). Streets of Rage 4 har ännu inget lanseringsdatum, men kommer släppas någon gång under 2020 via Steam.

Här är den nya retroflirtande trailern för Streets of Rage 4.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar