facebook_pixel
Streets of Rage 4 avslöjar releasedatum och spelläge i ny trailer

Streets of Rage 4 avslöjar releasedatum och spelläge i ny trailer

Tidigare har vi kollat in co-op för fyra deltagare och retroflörtar för det kommande beat’em up:et Streets of Rage 4 av Dotemu, Lizard Cube och Guard Crush Games. Och nu har vi fått en ny trailer som avslöjar både lanseringsdatum och det återkommande PvP-fokuserade spelläget Battle Mode.

Battle Mode låter dig göra upp med andra spelare genom individuella och lagbaserade bataljer, och även här kan man välja de retropixliga varianterna av karaktärerna om man så vill. Streets of Rage 4 kommer också bjuda på en fullfjädrad kampanj när det släpps torsdagen den 30 april via Steam för 25 dollar (25 euro för oss, antar vi).

Här är den nya trailern för Streets of Rage 4.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar