facebook_pixel
Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom får remaster, släpps i sommar

Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom får remaster, släpps i sommar

Har remaster-trenden gått för långt nu? Tidigare den här veckan skrev vi om Chex Quest HD, en nyversion av ett flingpaketspel från 1996, och nu skriver vi om Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated, en pånyttfödelse av ett licensbaserat plattformsspel från 2003.

Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated (jo, det är roligt att skriva ut den fullständiga titeln varenda gång) kommer släppas via Steam den 23 juni, och nedan ser du en ny trailer som leverera det glädjande(?) budet. Chockerande nog ser det faktiskt rätt mysigt ut, och vi kommer få spela som Svampbob, Patrick och Sandy, och ta del av partyspelande via “helt ny multiplayer”. Vem vet, kanske det här mitt i allt visar sig bli ett lika lyckat företag som de nyligen uppdaterade Spyro– och Crash-trilogierna?

Här är den nya trailern för Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar