facebook_pixel
Sociala överlevnadsspelet Project Winter är gratis att prova i helgen

Sociala överlevnadsspelet Project Winter är gratis att prova i helgen

Förra våren släpptes Project Winter, ett högintressant överlevnadsspel som handlar lika mycket om att hjälpa/stjälpa främlingar, som om att hitta mat och reparera utrustning. Spelet sitter på ett “väldigt positivt” omdöme på Steam (“mestadels positivt” den senaste tiden) och är nu gratis att prova helgen ut.

Som brukligt när det kommer till gratishelger av det här slaget så är också fullversionen av spelet rejält prisnedsatt, i detta fall med hela 65 procent (5 euro och 87 cent) fram tills nästa veckas måndag, den 27 april. Även dlc-materialet Blackout (som lägger till nya arketyper för överlevarna och ny karta) är prisnedsatt med 40 procent, och säljs för 3 euro och 41 cent. Lycka till, klä dig varmt och försök att inte känna dig alltför paranoid!

Här är fjolårets lanseringstrailer för Project Winter.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar