facebook_pixel
Snowrunner kommer ha moddar redan vid morgondagens lansering

Snowrunner kommer ha moddar redan vid morgondagens lansering

De senaste månaderna har vi kollat in en episk trailer, en maffig överblicksvideo och det första årets planerade dlc för Saber Interactives kommande off-road-simulator Snowrunner. Spelet kommer släppas imorgon(!) via Epic Games Store, tillsammans med både moddstöd och moddar!

Dessa nyheter har nått oss via våra internationella kollegor, som säger att Saber Interactive har samarbetat tillsammans med valda Mudrunner-moddare (Snowrunners föregångare) för att säkerställa att spelet kommer ha ett gäng fordonsmoddar tillgängliga via Mod.io redan dag ett. Fullständiga kart- och uppdragsverktyg kommer göras tillgängliga “kort efter lanseringen”, och moddar för interiörer kommer även de stödas.

Här är den senaste, väldigt känslosamma trailern för Snowrunner.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar