facebook_pixel
Skater XL lämnar early access i juli, kolla in nya trailern!

Skater XL lämnar early access i juli, kolla in nya trailern!

Är skateboardspelen på väg tillbaka? Session lanserades i early acces via Steam i höstas, och alldeles nyligen råkade punkrockbandet The Death Set bekräfta ett nytt Tony Hawk’s Pro Skater i förtid, som av allt att döma kommer släppas någon gång i år. Och nu har vi fått nyheter om ett tredje skateboardspel!

I ett blogginläggSteam berättar nämligen Easy Day Studios att deras Skater XL kommer lämna early access och bli “klart” någon gång i juli. I samma veva presenterade man även ett gäng “proffskaraktärer” i form av de verkliga utövarna Evan Smith, Tiago Lemos, Brandon Westgate och Tom Asta (du kan också skapa din egen karaktär), tillsammans med en titt på den helt nya Los Angeles-kartan. Easy Day Studios informerar även att prislappen för Skater XL kommer höjas efter version 1.0, så ha det i åtanke om du finner spelet intressant.

Här är en färsk trailer för Skater XL, nyheterna till ära.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar