facebook_pixel
Sea of Thieves är äntligen på väg till Steam

Sea of Thieves är äntligen på väg till Steam

För drygt ett år sedan berättade Microsoft att de skulle börja släppa pc-spel via andra onlinebutiker än Microsoft Store. Sagt och gjort; Gears 5, Halo: The Master Chief Collection och Ori and the Will of the Wisps har alla fått Steam-versioner, och nu har man börjat gräva djupare i backloggen!

Vi har nämligen nåtts av budet att Rares co-op-fokuserade sjörövarspel Sea of Thieves, som ursprungligen släpptes via Microsoft Store i slutet av 2016, också kommer till Steam.

Du hittar en fullfjädrad Steam-sida här, tillsammans med ett meddelande av utvecklarna där vi får reda på att över 10 miljoner spelare har doppat tårna i Sea of Thieves sedan lanseringen, och att Steam-versionen kommer stöda cross play med både Microsoft Store- och Xbox One-versionerna. Huruvida detta ger spelare som redan äger Microsoft Store-versionen tillgång till Steam-spelet också är oklart, men förmodligen är svaret “nej”.

Lanseringsdatumet för Sea of Thieves till Steam kommer annonseras “snart”.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar