facebook_pixel
Saints Row: The Third Remastered släpps den 22 maj

Saints Row: The Third Remastered släpps den 22 maj

Saints Row: The Third släpptes, tro det eller ej, för ungefär åtta och ett halvt år sedan. Spelvärlden har gjort en hel del tekniska landvinningar sedan dess, så nu har Deep Silver utannonserat Saints Row: The Third Remastered, en kraftigt uppdaterad utgåva utvecklad av supportstudion Sperasoft.

Saints Row: The Third Remastered kommer bland annat bjuda på “omkring 4000 omarbetade assets”, däribland ommodellerade vapen, omdesignade bilar och nya texturer för “största delen” av staden Steelport, där spelet äger rum. Även “omgivningar, karaktärsmodeller och visuella effekter” har transformerats, och så har en helt ny ljussättningsmotor implementerats, något som syns extra tydligt i trailern här nedan.

Saints Row: The Third Remastered kommer utöver basspelet också innehålla “alla tre expansionspaket” och “fler än 30 dlc-paket” från originalspelet. Saints Row: The Third Remastered kommer lanseras fredagen den 22 maj via Epic Games Store (till synes tidsexklusivt?) och kan just nu förköpas för 40 euro.

Här är annonseringstrailern för Saints Row: The Third Remastered.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar