facebook_pixel
Rymdkolonisimulatorn Meeple Station har lämnat early access

Rymdkolonisimulatorn Meeple Station har lämnat early access

Coronakarantän i all ära, men den pågående pandemin står sig ändå slätt jämfört med hur det är att befinna sig i rymden, där du kan dö av lite allt möjligt, inklusive syre- och matbrist, asteroidnedfall och rymdpirater. Det sistnämnda är inte ännu en grej i verkligheten, men det skadar inte att blicka framåt!

Alla dessa trångmål och mer står till buds i Meeple Station, en ny rymdkolonisimulator som lämnade early access via Steam förra veckans fredag, Mottagandet bland spelarna skrivs till “blandat”, så Vox Games och Modularity verkar fortfarande ha en del att göra innan de lämnar projektet bakom sig. Version 1.0 bjuder ändå på “ett komplett storyläge”, “förbättrade tutorials”, “smartare meeples” samt de ovan nämnda rymdpiraterna.

Här är lanseringstrailern för Meeple Station.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar