facebook_pixel
Rykte: Resident Evil 8 kör vidare med förstapersonsperspektivet, släpps 2021

Rykte: Resident Evil 8 kör vidare med förstapersonsperspektivet, släpps 2021

AestheticGamer på Twitter har tidigare levererat korrekta uppgifter om Resident Evil 3-lanseringen i förtid, och tills vidare icke bekräftade Silent Hill-rykten. Och nu är det dags igen, denna gång med fokus på Capcoms kommande fullfjädrade nyproduktion Resident Evil 8!

I en ny Twitter-kavalkad säger AestheticGamer (aka Dusk Golem) bland annat att Resident Evil 8 förmodligen kommer presenteras inom de kommande månaderna (avtäckningen var planerad för den numera inställda E3-mässan) och lanseras någon gång under 2021. Resident Evil 8 inledde dock dess levnadstid som Resident Evil Revelations 3, innan Capcom övertygades att införliva titeln i huvudserien efter lovande feeback från speltestare.

Liksom Resident Evil 7 (recension) kommer spelet spelas ur ett förstapersonsperspektiv, men “många purister kommer hata det”, eftersom spelet kommer bjuda på “några rejäla avvikelser” i form av ny berättelse och nya fiender, med fokus på “hallucinationer, det ockulta, galenskap och att inte kunna lita på andra”.

Här är AestheticGamers Twitter-kavalkad i urval.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar