facebook_pixel
Rogue Legacy 2-annonsering är på ingång!

Rogue Legacy 2-annonsering är på ingång!

Igår var det den 1 april. Idag är det den 2 april, vilket gör att vi kan ta spelnyheter på största allvar igen. Detta faktum poängterar också Cellar Door Games, då de via Twitter använder hashtaggen #April2nd, tillsammans med en bild som väldigt, väldigt tydligt antyder snart annonsering av Rogue Legacy 2.

Rogue Legacy släpptes redan sommaren 2013 via Steam, och tillhör vid det här laget roguelike/roguelite-genrens allra mest namnstarka grundpelare. Spelets mest unika element när det begav sig var att spelarkaraktärerna försågs med unika “drag”, som kunde påverka omgångarna genom det processuellt generade slottet dramatiskt, bland annat genom att göra dig färgblind, dyslektisk, dement, långsynt eller nostalgisk. Än så länge har vi inga handgripliga detaljer om Rogue Legacy 2, men nog är chanserna rätt stora att det ännu avslöjas något idag!

Här är Cellar Door Games tweet om Rogue Legacy 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar