facebook_pixel
Rayman Legends skänks bort gratis via Uplay

Rayman Legends skänks bort gratis via Uplay

Förra veckan gav Ubisoft bort sitt Child of Light helt gratis via Uplay, ett oerhört stiligt och tvådimensionellt rollspel som bygger på Ubisofts fantastiska och numera sorgligt bortglömda Ubiart Framework-motor. Men nu får den chansen att skina igen via ett nytt gratiserbjudande!

Det sidoscrollande och co-op-vänliga plattformsspelet Rayman Legends, det förmodligen bästa Ubiart Framework-spelet av alla, skänks nämligen bort helt gratis via Uplay fram till inkommande lördag, den 4 april.

Detta är en del av Ubisofts “play your part, play at home”-kampanj, som kommer bestå av “en månadslång serie av erbjudanden, trialversioner och reor för att hjälpa alla följa hälsomyndigheternas rekommendationer och stanna hemma”. Några av de spelserier som kommer dyka upp de kommande veckorna inkluderar Assassin’s Creed och Just Dance, och du hittar en sammanställning av alla gällande gratiserbjudanden på Uplay här.

Här är den gamla lanseringstrailern för Rayman Legends från 2013.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar