facebook_pixel
Publikt betatestande av Halo 2 inleds idag

Publikt betatestande av Halo 2 inleds idag

Lite över en månad efter lanseringen av Halo: Combat Evolved Anniversary (recension) verkar Halo 2: Anniversary redan närma sig lansering; via Twitter har nämligen Tyler “Postums” Davis, community coordinator för Halo-serien, meddelat att det publika betatestandet av Halo 2 inleds idag.

Precis som vanligt är språket som används tyvärr rätt skitnödigt, men med “alla Ring 3-blockerare har lösts” menar Tyler Davis att alla som är anmälda till Halo-seriens insider-program kommer kunna betatesta Halo 2 (även om tillgång för alla inte garanteras då 343 Industries eftersöker “nyckelpresentadaindikatorer”, såsom olika hårdvaruuppsättningar och geografiska lägen). Baserat på tidigare mönster kan vi således eventuellt vänta oss en fullständig Halo 2: Anniversary-lansering i början av sommaren eller slutet av våren.

Här är Tyler Davis tweet om det publika betatestandet av Halo 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar