facebook_pixel
PUBG: Säsong 7-trailer visar uppdaterad Vikendi-karta

PUBG: Säsong 7-trailer visar uppdaterad Vikendi-karta

I mars tog den snötäckta Playerunknown’s Battlegrounds-kartan Vikendi paus från battle royale-skjutarens rotation, för att få genomgå en rejäl översyn. Och nu är den tillbaka i och med säsong 7 och version 7.1, och du ser både en trailer och en mer detaljerad videogenomgång av nyheterna här nedan.

Nya versionen av Vikendi bjuder bland annat på mindre snö (för ökad synlighet), väderlekarna “clear” och “snow”, en rejäl renovering av tivolit Dino Park (som numera går under namnet Dino Land) samt givetvis även de upphaussade tågen, som är nio stycken till antalet och rör sig mellan tolv olika stationer. Säsong 7 introducerar även det nya survivor passet Cold Front, för dig som bryr dig om att låsa upp nya spelarskins och dylikt krafs.

Här är de två nya videorna om säsong 7 i Playerunknown’s Battlegrounds.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar