facebook_pixel
Overwatch-hjälten Echo debuterar imorgon

Overwatch-hjälten Echo debuterar imorgon

I mars debuterade den 32:a spelbara Overwatch-hjälten Echo på de officiella testservrarna, och vi kollade in både utvecklardagbok och ursprungsberättelse för den skadefokuserade robotkämpen. Nu har Blizzard berättat när Echo rullas in i den officiella rotationen, och det sker faktiskt redan imorgon!

Blizzard meddelade det hela via det sex sekunder långa klippet här nedan, och sedan tidigare vet vi också att Echo kommer vara den sista nya Overwatch-hjälten innan Overwatch 2 (som “delar multiplayermiljö” med Overwatch) släpps, förmodligen någon gång senare i år, speciellt om man vågar tro på Playstation (som läckte lanseringsfönstret i januari). Morgondagens uppdatering torde också inkludera det nya träningsläget Training Partner i Practice Range, där du kommer få testa dina färdigheter mot specifika hjältar med specifika hjältar.

Här är Blizzards tweet om morgondagens Echo-debut.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar