facebook_pixel
Ny Humble Bundle bjuder på indietitlar av Square Enix

Ny Humble Bundle bjuder på indietitlar av Square Enix

2018 släppte danska Throughline Games sin animedoftande pusselplattformare Forgotton Anne, som i mitt tycke var det årets allra mest förbisedda spel (recension). Och nu ingår just Forgotton Anne i nya spelknytet Humble Square Enix Collective Bundle 2020, som även bjuder på ytterligare 11 titlar.

Square Enix Collective är den japanska gigantens så kallade “indieförläggare” (hur nu det är möjligt), så här bjuds det inte på Final Fantasy, Deus Ex och Tomb Raider, utan snarare en rad mindre spel som kanske har gått dig obemärkt förbi tidigare. Som vanligt är knytet indelat i tre prisnivåer, och för 1 euro får vi Oh My Godheads, Goetia, Octahedron och Deadbeat Heroes, följda av The Turing Test, Fear Effect Sedna, Black The Fall och ovan nämnda Forgotton Anne för mer än genomsnittssumman (just nu 6 euro och 69 cent).

Slutligen, för 9 euro eller mer, så toppas paketet med Children of Zodiarcs, Bondless, Tokyo Dark och Battalion 1944. En synnerligen varierande uppsättning titlar med andra ord, som borde bjuda på något för alla smaker. Humble Square Enix Collective Bundle 2020 är i kraft ytterligare 13 dygn i skrivande stund, medan Humble 2K’s Game Together Bundle Bundle (som vi skrev om förra veckan) har 6 dygn kvar.

Här är den gamla lanseringstrailern för Forgotton Anne.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar