facebook_pixel
Mafia och Mafia 2 verkar vara på väg att få remasters

Mafia och Mafia 2 verkar vara på väg att få remasters

Mafia och Mafia 2, som släpptes 2002 respektive 2011, verkar vara på väg att få remasters. Detta framgår i nya varumärkesregistreringar via United States Patent and Trademark Office (fångade på bild av Segment Next), och de får också sällskap av en tredje, betydligt mer mystisk Mafia-registrering.

De två första av ansökningarna listar nämligen exakt samma logotyper som Mafia och Mafia 2 använde när det begav sig och förefaller därför vara rätt självklara, men den tredje bjuder bara på en icke stiliserad logo med namnet “Mafia” i ren text. Kan detta antyda en reboot av serien eller månne ett fullfjädrat Mafia 4?

En fjärde registrering bjuder också på en ny logotyp för Mafia 3-utvecklarna Hangar 13 (som listar kontor i Brno, Brighton, Prag och Novato) vilket antyder att studion har repat sig väl efter massuppsägningarna under 2018.

Vi lär få anledning att återkomma till det här ämnet när vi vet mera.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar