facebook_pixel
Lego: The Lord of the Rings och The Hobbit har återvänt till Steam

Lego: The Lord of the Rings och The Hobbit har återvänt till Steam

I början av 2019 försvann både Lego: The Lord of the Rings och Lego: The Hobbit från Steam, utan större fanfarer. Och nu är spelen tillbaka, utan större fanfarer, och kan återigen inhandlas för 20 euro vardera, tillsammans med tre mindre dlc-paket i det sistnämnda spelets fall.

Du hittar spelen här och här, och återkomsten noterades först av Kotaku. Varken utvecklarna Traveller’s Tales eller utgivarna Warner Bros har hittills kommit med uttalanden, men förmodligen har man förlängt licensrättigheterna, till ett mer förmånligt pris än tidigare då man visade sig vara villiga att godta ett försäljningsstopp i väntan på ett bättre avtal. Hur länge Lego: The Lord of the Rings och Lego: The Hobbit kommer finnas kvar på Steam är en annan fråga, så om du känner att du absolut vill ha dem borde du förmodligen inhandla dem inom kort, innan de hastigt och lustigt försvinner igen. Som vanligt på Steam kan man fortsättningsvis ladda ner de spel man köpt, även efter att de har slutat säljas via plattformen.

Här är två gamla trailrar för Lego: The Lord of the Rings och Lego: The Hobbit.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar