facebook_pixel
Läckt No Man’s Sky-trailer utlovar Exo Mechs

Läckt No Man’s Sky-trailer utlovar Exo Mechs

No Man’s Sky släpptes sensommaren 2016 men fortsätter bara få uppdateringar, om än i långsammare takt än tidigare. Och nu har en ny trailer dykt upp på internet (som enligt våra internationella kollegor ursprungligen laddades upp och togs ner av Xbox) som premiärvisar de sprillans nya Exo Mechs.

No Man’s Sky-utvecklarna Hello Games har hittills inte uttalat sig om det hela, men av trailern att döma kan mecharna avfyra lasrar, flyga korta avstånd med hjälp av ryggraketer och klampa omkring på ett allmänt stöddigt sätt. En fullt realiserad förstapersonsvy finns också tillgänglig jämte tredjepersonsvyn, komplett med skärmar som visar information och en 3d-modell av själva roboten, som kanske synliggör vilka delar som tagit skada?

Här är den läckta trailern för Exo Mechs i No Man’s Sky.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar