facebook_pixel
Kolla in över 20 minuter gameplay från Grounded

Kolla in över 20 minuter gameplay från Grounded

För en vecka sedan fick Grounded, det nya överlevnadsspelet av Obsidian Enteratainment, en ny story-trailer tillsammans med ett spikat early access-datum; titeln debuterar via både Windows Store och Steam den 28 juli, och nu har man laddat upp en 21 och en halv minuter lång gameplaydemo!

Grounded handlar om ett gäng förkrympta tonåringar, och har därför en del egenheter att bjuda på; i videon nedan får vi bland annat reda på att man kan fånga morgondagg i spindelnät för att släcka törsten, och att man kan köra olika insektsdelar i en mixer för att skapa näringsgivande smoothies, som ofta ger dig buffar i strid.

Grounded har också en fullt fungerande dygnscykel med olika insekter som beter sig olika beroende på solens läge, och de extra stora bestarna böjer till och med grässtrån i deras framfart, vilket är en lyckad stämningshöjare som uppmuntrar dig att lägga benen på ryggen – om du ändå dör lämnar du ryggsäcken efter dig, men du kan återbörda den för att få tillbaka allt material du samlade på dig under föregående försök.

Här är den nya gameplaydemon för Grounded.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar