facebook_pixel
Kolla in första trailern för Man of Medan-uppföljaren Little Hope

Kolla in första trailern för Man of Medan-uppföljaren Little Hope

I februari introducerades vi för Little Hope, uppföljaren till The Dark Pictures Anthology: Man of Medan. Mattias Frost var dock inte övertygad av Man of Medan, och delade ut betyget 62 procent i vår recension, tillsammans med omdömet “hyfsad skräckis i en genre i behov av förnyelse”. Andra gången gillt?

I februari fick vi enbart glimtar av Little Hope, men nu har vi fått den första fullfjädrade trailern som bjuder in oss till 1600-talets häxjakter i den pittoreska amerikanska byhålan Little Hope.

Spelandet kommer av allt att döma utspelas både under nutid och dåtid (eller i alla fall inkludera gott om filmsekvenser från det förflutna), och liksom Man of Medan kommer Little Hope kunna avnjutas på egen hand eller  i co-op (både lokalt och online) via Shared Story- och Movie Night-lägena.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope släpps någon gång i sommar. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar