facebook_pixel
Just Cause 4 och Wheels of Aurelia är Epic-gratis nu

Just Cause 4 och Wheels of Aurelia är Epic-gratis nu

Ännu en vecka, ännu ett par gratisspel på Epic Games Store! Och den här gången rör det sig om en extra intressant duo, då vi får både AAA-action i form av svenska Avalanche Studios sandlådeskjutare Just Cause 4 (recension), och Santa Regiones egendomliga 1970-tals-toadtrip Wheels of Aureria.

I vanlig ordning har vi även fått reda på vilket spel som ersätter ovan nämnda gratisduo nästa veckas torsdag (jo, den här gången verkar det bara röra sig om ett gratisspel, och jo, det känns som att vi blivit alltför bortskämda); For the King är ett turordningsbaserat strategispel med rogulike-element och co-op-stöd av Ironoak Games och Curve Digital, och eftersom det släpptes så sent som våren 2018 känns det fortfarande rätt färskt.

Här är två trailrar för Just Cause 4 och Wheels of Aurelia.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar