facebook_pixel
Jodå! Rogue Legacy 2 har presenterats på riktigt

Jodå! Rogue Legacy 2 har presenterats på riktigt

Under gårdagen skrev vi om Rogue Legacy 2, uppföljaren till Cellar Door Games klassiska roguelite-plattformare, och dess stundande utannonsering. Och nu har Cellar Door Games bekräftat att ja, Rogue Legacy 2 är ett spel som existerar på riktigt, och det skryter dessutom med en helt ny estetisk stil!

Rogue Legacy var retroflörtande så det förslog, men uppföljaren påminner snarare om ett barnprogram, med skarpa kantlinjer, skuggade karaktärer och fina ljuseffekter. Du ser de första tre skärmdumparna i galleriet här nedan, tillsammans med den första tre sekunder långa teasern, en låt från soundtracket och exempel på concept art. Cellar Door Games kommer berätta “mycket mer” om Rogue Legacy 2 de kommande dagarna.

Här är ovan nämnda Twitter-meddelanden och de första skärmdumparna från Rogue Legacy 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar