facebook_pixel
Humble skänker bort äventyrsspelet Manual Samuel

Humble skänker bort äventyrsspelet Manual Samuel

Det är inte bara Assassin’s Creed 2 (Uplay) och Just Cause 4 samt Wheels of Aurelia (Epic Games Store) som skänks bort gratis just nu; även Humble vill leka givmilda leken och ger därför bort Perfectly Paranormals och Curve Digitals äventyrsspel Manual Samuel precis nu och under två dygn framöver.

Manual Samuel släpptes 2016, och beskrivs som “ett klassiskt äventyrsspel med en galen twist”. Efter en överenskommelse med Döden måste den bortskämda Samuel överleva i 24 timmar medan han kontrollerar hela sin kropp manuellt, och det blir således spelarens uppgift att hjälpa Samuel andas, blinka, köra bil och jobba. Dråpligt värre, och med tanke på det överlag “väldigt positiva” Steam-omdömet förmodligen väl värt din tid.

Här är den gamla lanseringstrailern för Manual Samuel.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar