facebook_pixel
Her Story-doftande Jessika har annonserats, släpps i sommar

Her Story-doftande Jessika har annonserats, släpps i sommar

2015 släpptes Sam Barlows stilbildande Her Story, ett fmv-drivet äventyr där spelaren kartlade en kvinnas liv genom att botanisera bland hundratals videoklipp utan inbördes ordning. Her Story har agerat inspirationskälla för flertalet likartade titlar sedan dess, och nu har ännu en presenterat sig.

Nedan ser du annonseringstrailern för Jessika, en fmv-deckare av Titrie Games och Assemble Entertainment, som kommer släppas via Steam i sommar. Jessika har begått självmord (eller i alla fall ser det ut som det) och å släktingarnas vägnar försöker spelaren ta reda på varför, genom att nagelfara hennes digitala förflutna. Liksom Her Story kretsar mycket av spelandet i Jessika kring att välja sökord för att hitta informationen man är ute efter.

Här är annonseringstrailern för Jessika.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar