facebook_pixel
Här är lanseringstrailern för Fallout 76: Wastelanders

Här är lanseringstrailern för Fallout 76: Wastelanders

Resan för Fallout 76: Wastelanders har varit ovanligt lång och krånglig för att handla om en gratisuppdatering; förseningarna har avlöst varandra (nu senast med en vecka) men nu är det slut med det, då tillägget har fått en lanseringstrailer inför debuten nästa veckas tisdag, den 14 april.

Den främsta dragningskraften hos Fallout 76: Wastelanders fortsätter vara att det är, tja, Fallout, det vill säga ett handlingsdrivet äventyr med karaktärer som säger saker, och kanske även har sina egna agendor.

Fallout 76 släpps också till Steam nu på tisdag, och något oväntat kommer alla som redan äger spelet (via Bethesdas egna butik och launcher) få tillgång till Steam-versionen utan extra kostnad. Allt du behöver göra är att länka samman dina Bethesda- och Steam-konton, men du måste göra det innan den 12 april (nu på söndag) så vi föreslår att du genomför processen precis nu, fördelaktigt med hjälp av den här guiden. Alla dina framsteg i Bethesda-utgåvan kommer också följa med över till Steam-versionen av Fallout 76.

Slutligen får också alla som köper Fallout 76 via Steam (eller länkar sitt Betheda-exemplar) innan den 28 april få Fallout Classic Collection utan extra kostnad, som innehåller Fallout, Fallout 2 och Fallout Tactics. Inte illa med en bonus som förmodligen är mer spelvärld än själva huvudprodukten…

Här är lanseringstrailern för Fallout 76.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar