facebook_pixel
Grounded har fått spikat early access-datum, kolla in nya storytrailern!

Grounded har fått spikat early access-datum, kolla in nya storytrailern!

I höstas presenterades Grounded, ett nytt överlevnadsspel av rollspelsexperterna hos Obsidian. Därefter har vi publicerat en matig förhandstitt, och så har vi kollat in de första spelsekvenserna. Och nu har ett datum för early access-lanseringen via Microsoft Store och Steam spikats!

Den nya storytrailern här nedan berättar nämligen stolt att Grounded debuterar i allmänt tillgänglig form tisdagen den 28 juli. Vi får också reda på att spelaren tydligen ledsagas av en robot, som försöker hjälpa ditt förkrympta jag att återvända till full storlek. Innan dess måste du dock överleva bland synnerligen hotfulla insekter och smådjur, fördelaktigt genom att bygga en bas, där du kan tillverka vapen och utrustning.

Här är den nya storytrailern för Grounded.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar