facebook_pixel
Generation Zero är gratis att provspela resten av veckan

Generation Zero är gratis att provspela resten av veckan

För drygt 13 månader sedan släpptes Generation Zero, ett co-op-betonat fps av svenska System Recation (en del av Avalanche Studios) som utspelas i ett robotinvaderat Sverige under 1980-talet. Och nu är det gratis att provspela ända fram till söndag via Steam, där det dessutom har en rejäl rea!

Jocke Kilman var inte alltför förtjust i Generation Zero när det ännu var rykande färskt, och delade ut betyget 59 procent i vår recension, tillsammans med omdömet “en lovande men bristfällig co-op-shooter i en lika smärtsamt vacker som tom och trasig spelvärld”. Sedan dess har dock spelet fått otaliga uppdateringar, så det är förmodligen väl värt att rycka tag i två kompisar, och se om det är något ni vill fortsätta spela. Om så är fallet så är fullversionen av Generation Zero prisnedsatt med 60 procent (10 euro) fram tills måndag.

Här är den årsgamla lanseringstrailern för Generation Zero.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar