facebook_pixel
Fysikdrivna Total Tank Simulator har fått trailer och lanseringsdatum

Fysikdrivna Total Tank Simulator har fått trailer och lanseringsdatum

Titeln för Total Tank Simulator framstår som hyfsat självbeskrivande, men Noobz from Polands krigsspel verkar vara betydligt mer involverande än det kanske framstår som vid en första anblick. Och nu har det fått ett spikat lanseringsdatum och en ny trailer, som du kan kolla in här nedan!

I Total Tank Simulator får du nämligen inte bara ratta en pansarvagn; i rollen som befälhavare får du även bestämma dina truppers formation och taktik, eller varför inte ta direkt kontroll över dem, eller betrakta slagfältet från ovan i ett flygplan? Över 200 enhetstyper står till ditt förfogande (däribland björnar med kanontorn på ryggen?), och spelet bjuder även på över 50 unika kartor belägna på exotiska platser som Saharaöknen, Europas gröna ängar eller de frusna fälten i Ryssland. Den spartanska grafikstilen tillåter dessutom rejält avancerad fysik i form av “fullt förstörbara kartor”, där du kan rasera hus eller spränga hål i myllan.

Total Tank Simulator släpps den 20 maj via Steam. Här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar