facebook_pixel
E3 ger inte upp – E3 2021 har fått spikade datum

E3 ger inte upp – E3 2021 har fått spikade datum

Precis som alla andra större tilldragelser världen runt ställdes E3 2020 in för drygt en månad sedan. Den fornstora spelmässan kommer dock av allt att döma leva vidare ändå, då man nu har bekräftat de planerade datumen för E3 2021 (via Gamesindustry.biz), i form av ett “pånyttfött” upplägg nästa år.

E3 2021 planeras således gå av stapeln mellan den 15 och och 17 juni nästa år, förmodligen i Los Angeles Convention Center precis som vanligt. Via våra internationella kollegor har E3-organisatörerna ESA också gett oss en uppdatering om det nuvarande läget.

– Med tanke på störningarna som orsakats av covid-19-pandemin kommer vi inte presentera att online-evenemang för E3 2020 i juni. Istället kommer vi samarbeta med utställare och marknadsföra och visa upp företagens individuella annonseringar, inklusive via E3expo.com, under de kommande månaderna.

– Vi ser fram emot att föra samman vår industri och dess community under 2021, för att presentera ett pånyttfött E3 som kommer belysa ett nytt utbud och hänföra vår publik.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar