facebook_pixel
Desperados 3 har fått spikat releasedatum och ny trailer

Desperados 3 har fått spikat releasedatum och ny trailer

2018 annonserade THQ Nordic och Shadow Tactics-utvecklarna Mimimi Productions sitt Desperados 3, en uppföljare till Spellbound Entertainments klassiska vilda västern-baserade Commandos-tolkning. I februari spikades lanseringsfönstret till “sommaren”, och nu har vi fått ett exakt datum!

Desperados 3 kommer således lanseras tisdagen den 16 juni, och nedan ser du också en ny trailer som introducerar seriens ursprungliga affischpojke, det vill säga den ökände prisjägaren John Cooper i egen hög person. Med sina dubbla revolvrar kan han eliminera flera fiender på samma gång, och uppenbarligen tycker han också om att knuffa enorma stenbumlingar i huvudet på folk. Den digitala deluxe-utgåvan av Desperados 3 kan förköpas via Steam nu, för samma prislapp (50 euro) som standardutgåvan kommer kosta när spelet släpps.

Här är den nya John Cooper-trailern för Desperados 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar