facebook_pixel
Deep Rock Galactic lämar early access den 13 maj

Deep Rock Galactic lämar early access den 13 maj

Den 28 februari 2018 early access-debuterade Deep Rock Galactic via Steam, en fröjdefull co-op-skjutare av danska Ghost Ship Games och svenska Coffee Stain Publishing. Mottagandet av spelarna har varit “överväldigande positivt”, både under den senaste tiden och totalt sett, och nu blir spelet “klart”!

Om två veckor från och med nu, onsdagen den 13 maj, kommer nämligen version 1.0 av Deep Rock Galactic lanseras, vilket betyder att spelet lämnar early access-stämpeln bakom sig. Trots detta kommer inte prislappen höjas, utan den kommer förbli 30 runda euro, då Ghost Ship Games anser att det är en bra ingångskostnad. Man kommer också kunna inhandla två nya kosmetiska dlc-paket den 13 maj, som ingår i Deluxe-utgåvan.

Här är en ny trailer för Deep Rock Galactic som meddelar oss om early access-utträdet, tillsammans med en fyra minuter lång överblicksvideo om upplägget och de fyra karaktärsklassernas olika egenheter.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar