facebook_pixel
Death Stranding har försenats till den 14 juli

Death Stranding har försenats till den 14 juli

I mars meddelade Kojima Productions att pc-versionen av den egensinniga promenadsimulatorn Death Stranding skulle släppas den 2 juni, via både Steam och Epic Games Store. Men nu har spelet, som det mesta annat, råkat ut för förseningar i coronapandemins fotspår.

Via Twitter har Kojima Productions nämligen kort meddelat att pc-versionen av Death Stranding försenas till tisdagen den 14 juli, som ett resultat av att Kojima Productions tillfälligt har stängt, och att spelet kräver lite extra tid då studion numera jobbar hemifrån. Utöver hög bildhastighet, stöd för ultrabreda skärmar och ett nytt fotoläge kommer Death Stranding till pc också bjuda på en del cross-over-innehåll med Half-Life som, intressant nog, även kommer finnas med i Epic Games Store-versionen av spelet.

Här är Kojima Productions tweet om den försenade Death Stranding-lanseringen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar