facebook_pixel
De övriga Crysis-spelen verkar också få remasters

De övriga Crysis-spelen verkar också få remasters

Förra veckan bekräftades Crysis Remastered, en nyversion av Cryteks legendariskt hårdvarukrävande fps från 2007. Och nu verkar det som att spelet kommer få sällskap, i alla fall om man tror den tidigare Id Software-veteranen Tim Willits (som flyttade till World War Z-studion Saber Interactive i fjol).

Via Twitter har nämligen Tim Willits sagt att han “alltid har älskat Crysis-spelen”, och att det är “spännande att jobba tillsammans med Crytek för att ta dessa spel till en ny publik”. Därtill säger Tim Willits att “vi kommer berätta mer om remastrarna snart” och att han är “glad över att folk är uppspelta”.

Därmed är det svårt att tolka det hela som något annat än att de övriga Crysis-spelen (Crysis Warhead, Crysis 2 och Crysis 3) också kommer få nyversioner vad det lider, även om Crytek sannolikt inte annonserar dem officiellt innan de ser hur Crysis Remastered presterar på marknaden.

Här är Tim Willits tweet om Crysis-remastrarna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar