facebook_pixel
De moderna Deus Ex-spelen är nu DRM-fria via GOG

De moderna Deus Ex-spelen är nu DRM-fria via GOG

De två moderna Deus Ex-spelen Human Revolution och Mankind Divided må inte ha samma lyster som Ion Storms originalspel från 2000, men de är ändå två högkvalitativa immersive sims, som fans av genren definitivt bör ta sig an. Och nu är de för första gången tillgängliga DRM-fritt via GOG!

Även en annan Square Enix-serie har begått GOG-debut, närmare bestämt hack’n’slash-betonade Dungeon Siege, som tillsammans med de två ovan nämnda Deus Ex-äventyren ingår i den nya Square Enix-rean, där Human Revolution säljs för 3 euro, medan Mankind Dvided går loss för 4 euro och 50 cent, och Dungeon Siege Collection (som bjuder på hela Dungeon Siege-trilogin) slumpas bort för 3 euro.

Därtill, om du föredrar att blicka längre tillbaka i Square Enix-katalogen, kan du också inhandla det ursprungliga Deus Ex, uppföljaren Invisible War och de tre första Thief-spelen för 1 euro vardera. Det blir inte billigare än så!

Här är de gamla lanseringstrailrarna för Deus Ex: Human Revolution och Mankind Divided.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar