facebook_pixel
Assassin’s Creed Valhalla släpps i höst, kolla in första trailern!

Assassin’s Creed Valhalla släpps i höst, kolla in första trailern!

Precis som utlovat hade den första, filmiska trailern för Assassin’s Creed Valhalla premiär idag, och precis som undertecknad så vist förutsåg under gårdagen så handlar Ubisofts nästa (förmodat) episka actionsandlåda om de blodiga uppgörelserna mellan britterna och vikingarna för drygt 1000 år sedan.

I trailern, som du kan se här nedan, ser vi nämligen vikingar resa från sina snöiga hemtrakter (kompletta med norrsken) till det grönskande England, där kungen förklarar krig mot de blodtörstiga barbarerna.

Trailern igenom följer vi en skäggig Thomas Petersson-cosplayare på vikingarna sida, som mot slutet av trailern gör upp med en synnerligen bastant och tungt bepansrad krigare, som till sist besegras med hjälp av den ack så klassiska vristkniven, som funnits med i alla(?) Assassins’s Creed-spel sedan det allra först från 2007.

Assasssin’s Creed Valhalla släpps någon gång i höst, Här är den första trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar