facebook_pixel
Assassin’s Creed Valhalla premiärvisas i eftermiddag!

Assassin’s Creed Valhalla premiärvisas i eftermiddag!

Igår kväll skrev vi om den mystiska livestreamen av Ubisoft, där promomaterial för nya Assassin’s Creed snickrades ihop i realtid, och samtidigt gav oss vår första inblick i vad som komma skall. Livestreamen varade i åtta timmar, och när bilden väl var klar avslöjades titeln; Assasssin’s Creed Valhalla!

Därtill fick vi också reda på att den allra första, filmiska trailern kommer ha världspremiär nu i eftermiddag, kl. 17:00 svensk tid, via Ubisofts Youtube-kanal. Medan du väntar kan du roa dig med att kolla in en fyra minuter lång, uppsnabbad version av gårdagens livestream, till tonerna av lite fridfull musik, som mycket möjligt också kan vara ett spår från det faktiska spelet. Låter onekligen som en utmärkt ljudmatta för fornnordiska vidder!

Här är den uppsnabbade versionen av gårdagens Assassin’s Creed-stream.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar