facebook_pixel
Äntligen kan Carlos ta av sig tröjan i Resident Evil 3 tack vare moddare

Äntligen kan Carlos ta av sig tröjan i Resident Evil 3 tack vare moddare

Resident Evil 3 (vår REcension) innehåller en hel del hemskheter. Blodtörstiga monster, oskyldiga människor som dör på smärtsamma sätt, och korrupta företag som prioriterar vinst över människoliv. Men värst av allt är nog ändå att Carlos Oliveira inte är topless.

Carlos är ytterligare en av en lång rad manliga protagonister i Resident Evil-serien som jag skulle beskriva som “kanelrullar“. Han må spela tuff till en början, men under ytan är han en mjukhjärtad teddybjörn. Och under tröjan är han en twunk.

Det har givetvis moddare sett till att framhäva. Närmare bestämt är det en person vid namn Tzarev vi ska tacka, som lanserat sin Shirtless Carlos Oliveira-modd. Det verkar som att du måste ha ett Nexusmods-konto för att ladda ner den, men det är å andra sidan gratis.

Och är du inte nöjd med att se Carlos i all sin prakt finns givetvis flera moddar för att klä Jill i bikini eller baddräkt. Tack alla moddare för er trogna, livsviktiga tjänst.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar