facebook_pixel
Amnesia: The Dark Descent och Crashlands är Epic-gratis nu

Amnesia: The Dark Descent och Crashlands är Epic-gratis nu

Det är torsdag, vilket innebär nya gratisspel på Epic Games Store! Denna vecka är de två till antalet och består av den stilbildande skräckklassikern Amnesia: The Dark Descent av svenska Frictional Games, samt det actionfyllda rollspelsäventyret Crashlands av amerikanska Butterscotch Shenanigans.

Bägge spelen är gratis att lägga till på ditt Epic Games-konto fram tills nästa veckas torsdag kl. 17:00 svensk tid, då de ersätts av Death Coming, ett “ickelinjärt pusselspel” utvecklat av kinesiska Next Studios, där du måste skörda människosjälar i “Final Destination-stil” (en amerikansk skräckfilm från millennieskiftet).

I övriga Epic Games Store-nyheter så accepterar butiken numera också svenska kronor, utifall du haft problem med att genomföra dina köp tidigare, eller bara hatar euro som valuta sådär rent allmänt.

Här är två gamla trailrar för Amnesia: The Dark Descent och Crashlands.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar